23 Kasım 2011

Bir Ailenin Hikayesi

Bu aile, anne baba ve 2 çocuktan oluşuyor. Şimdilerde çok mutlular. Zira yuvalarının şen üyeleri olan çocukları yeni katıldı aralarına. Yaklaşık 1,5 aylık oldular.

Anne bu an için, çocuk sahibi olabilmek için çok uğraştı. Daha ortada baba adayı yokken bile çocuk özlemi vardı içinde. Bunu bilen çevresi, ona bir eş buldu. Yuvasını kurdu. Ama çocuk sahibi hemen olamadılar.

Bu süreçte ailede kavgalar bile çıktı. Zaten başta hemen ısınamamıştı eşine. Onun aklında anne olmak vardı. Ama zamanla alıştılar birbirlerine. Dağılmadılar. Vazgeçmedi anne. Denemelere devam ettiler. Ve sonunda mutlu son geldi. Aslında dördüz olacaklardı ama ikisi yaşamadı. Şimdi mini mini 2 çocuk sahibi oldular.

Yuvaları onların sesleri ile daha da şenlendi.

Gözü gibi bakıyor anne onlara. Baba da anneye.

Çabuk büyüyor çocukları. Şimdiden yaramazlık yapmaya başladılar bile. Tıpkı annelerine benziyorlar.

Her göreni kendilerine hayran bırakıyorlar. Öyle tatlı öyle küçükler ki. Talipleri de çok ama. Gören birini bize versenize diyor. Ama onların sahibi var ne yazık ki.

Bu aile, bizim evin muhabbet kuşu ailesi. Bizim fingirdek, tavuk gibi yumurtlayan kuşumuz nihayetinde yumurtadan yavru çıkartmayı başardı. İkiside ona benziyor.

Ve harbiden çok ama çok tatlılar. Görmeniz lazım. Keşke çekebilsem de yayınlasam resimlerini. ):

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder