24 Kasım 2011

Keşanlı Ali Destanı

Nejat İşler geri dönüyor.

Hem de bir destanla. Keşanlı Ali Destanı adli dizi ile ekranlara gelecek. Keşanlı Ali karakterini oynayacak Nejat İşler, rolü için bıyıklı oldu.


Şahsen pek yakıştıramadım bıyığı. Büyük göstermiş Nejat İşler'i. Şimdi diyorsunuzdur ne küçüktü ama. Olabilir. Bıyık erkeği çok değiştiriyor. Nejat İşler'i de olduğundan çok farklı göstermiş.

Keşanlı Ali Destanı dizisi KanalD ekranlarında olacak.

10 Aralık Cumartesi saat:20.de başlıyor

Kadroda Nejat İşler olması, benim için izlenebilir bir dizi yapıyor. Yani ilk bölüme şans verebilirim. Onu seviyorum diye de diziyi sevmezsem izlemem ama.

10 Aralık tarihi geldiğinde izleyip görürüz bıyıklı Nejat İşler'i.

Peki Keşanlı Ali Destanı nedir, kimdir ?

Keşanlı Ali Destanı Haldun Taner'in yazdığı müzikal bir oyundur. İşlemediği bir suç yüzünden hapse giren ezik denilecek kadar efendi, sessiz Ali, hapisden bambaşka biri olarak çıkar. Artık susmayan, başkaldıran ve zalim biri olmuştur. Ama değişmeyen tek şey sevdasıdır. Ama sevdalısı artık ona düşmandır. Çünkü öldürdü diye hapse girdiği kişi Onun dayısıdır.

Keşanlı Ali Destanı, sinemaya 1965 yılında Atıf Yılmaz tarafından uyarlanmış, Keşanlı Ali'yi Fikret Hakan, Zilha(sevdiği) Fatma Girik oynamıştır. Film o zamanlar birkaç ödül de almıştır. Dizi olarak da 1988 yılında çekilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder